Η εταιρεία μας

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1972, το Νοέμβριο του 2010 αποφασίσαμε να εξειδικεύσουμε τις δραστηριότητες μας και να ιδρύσουμε το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στρωμάτων και προϊόντων για έναν ευχάριστο ύπνο www.sleepys.gr. Το Ιούνιο του 2012 επεκτείναμε την επιχείρηση μας ανοίγοντας ένα δεύτερο κατάστημα στον Άλιμο, με μοναδικό σκοπό να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες των ευρύτερων περιοχών.

Το κατάστημα διαθέτει τη πιο ολοκληρωμένη συλλογή στρωμάτων, κρεβατιών, μαξιλαριών και σεντονιών των εταιριών Media Strom, Candia Strom, Greco Strom, Tempur, Linea Strom, Hypnosys, Dunlopillo, Dimstel, Stromatex, Ennerev, Noctis, Imperial Strom, Chic Strom, Das, Kentia καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε ανθρώπου.

Το έμπειρο και ενημερωμένο προσωπικό μας της εταιρείας Sleepys, βρίσκεται δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις και να λύσει όλες σας τις απορίες. Θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το στρώμα που πραγματικά σας ταιριάζει.

Η μοναδικότητα του καταστήματός μας είναι ότι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δει και να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία στρωμάτων από όλες τις εταιρείες, και φυσικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η Sleepys είναι δίπλα στο καταναλωτή και θα συνεχίζει να είναι κάνοντας διάφορους διαγωνισμούς και προσφέροντας δώρα στους καταναλωτές της προς  ανταπόδοση της στήριξης και προτίμησής τους όλα αυτά τα χρόνια.

  • Λεωφόρος Αλίμου 17 – Άλιμος

             Τηλ: 210 9844600 - 210 6230038 – Τηλ-Φαξ: 210-9883304

             info@sleepys.gr

 


Φόρτωση...